• Kunskap – Nätverk – Ambition

    EKENSTAM
    MÄKLERI

    Välkommen till ett erfaret boutiquemäkleri med fingertoppskänsla utöver
    det vanliga. Med service och resultat i fokus förmedlar vi stilfulla villor,
    våningar och fritidshus

Ekenstam
Historia


Ekenstam grundades 1969 av Jan af Ekenstam. Redan då var den specialiserad på personliga och unika objekt i Stockholm med omnejd.

Vi kom in mitt under den brinnande fastighetskrisen i början av 90-talet. Där andra såg problem såg vi möjligheter och det dröjde inte lång tid innan vi blev framgångsrika i Stockholm

1992 var ett extra tufft år. På hösten snuddade marginalräntan 500% och svenska kronan flöt fritt. Men vi gasade oss ur kurvan och lyckades tillsammans med ett bra mäklarteam knyta oss an en kärna av kvalitetsmedvetna och trogna kunder.

Försäljningen av enkla ettor och tvåor på Östermalm och i Vasastan övergick snart till förmedling av hela våningar. Med tiden bildade kunderna familj och lät oss förmedla deras villor och semesterhus såväl i Sverige som utomlands.

Samtidigt strömmande många nya kunder till. Vi kan stolt säga att majoriteten kom in på rekommendation – och så fortsätter det än idag.

Våra resultat präglades då som nu av nytänkande och kreativitet. Vi var först i Norden med procentuell bonusprovision, där mäklaren fick en extra bonus vid försäljning över ett visst pris. Likadant med vår säljgaranti, där vi ersätter säljaren om försäljningen drar ut på tiden. Dessutom erbjuder vi den kortaste bindningstiden på uppdragsavtal. Så säkra är vi på vår

Genom åren har vi genomfört över tio tusen lyckade försäljningar utan att tumma på vad vi är: Ett litet boutique mäkleri med fokus på diskretion, service och resultat. De där första kunderna? Idag förmedlar vi bostäder åt deras barn.

Välkommen till Ekenstam.

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen