SÅLD AV ANNAN

 • BOAREA
  231 KVM
 • RUM
  5 ROK
 • PRIS
  590 000 EUR

Palmanära - Byliv - Fruktträd

REF TH05844 Välkommen till denna rustika lantegendom, eller finca som vi kallar det på Mallorca. Belägen i lugnt område strax utanför den charmiga byn Binissalem, i ett av de större vindistrikten på Mallorca, och med fin utsikt över Tramuntanabergen i fjärran. Binissalem är en levande by året om med mycket aktiviteter och omtyckta marknader. Belägen bara 20 minuter med bil från Palma och också med bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och buss. Stor tomt på nästan 1,1 hektar med diverse frukt- och olivträd, samt olika växthus. Här kan din dröm om att odla tomater, grönsaker eller frukt gå i uppfyllelse!

Huvudbyggnaden fördelar sig på ca 155 kvm och består av stor matsal och vardagsrum med direktutgång till den stora och täckta terrassen på ca 50 kvm. Fullt utrustat kök med skafferi samt fyra sovrum som alla rymmer dubbelsängar. Huset rymmer ytterligare två kompletta badrum samt två gäst-WC och är utrustat med luftkonditionering för kyla och värme.

Här finns även ett gästhus med allrum samt ett sovrum och ett badrum, totalt på ca 30 kvm. I anslutning till huset finns även en stor utomhusgrill.

Perfekt för den som söker stillhet på den mallorkinska landsbygden med närhet till pulsen och utbudet i Palma stad. Sätt din egen prägel på boendet, stommen finns där i form av vackra stenväggar, högt i tak, valv och takbjälkar, så kan detta bli ett riktigt drömboende på Mallorca!

FAKTA
 • Antal Rum 5 rum
 • Boarea 231kvm
 • Tomtarea 10839 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Äganderätt
Adress
SÅLD AV ANNAN
Ort
Binissalem
Byggnad
Byggnadsår
1997
Byggnadstyp
1-plansvilla
Boarea
231 kvm
Antal rum
5
Fasad
Stenfasad
Fönster
2-glas
Fastighet
Tomtarea
10839 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt och naturtomt
Tomt information
Taxering
Taxeringsår
2017
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Energiförbrukning
111,5 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Torkel Hellberg
Ansvarig Mäklare

Torkel Hellberg

Real Estate Agent