SÅLD AV ANNAN

 • BOAREA
  268.42 KVM
 • RUM
  4 ROK
 • PRIS
  2 600 000 EUR

Nybyggt - takterrass med pool - havsutsikt

REF TH05690 KOMMANDE PROJEKT!

Med ett perfekt läge i Portixol/El Molinar hittar du detta townhouse under uppförande. Med badmöjligheter ett stenkast från bostaden, El Molinars marina och Palmabuktens långa strandpromenad med cykelbana har du alla möjligheter att ägna dig åt diverse aktiviteter under din Mallorcavistelse. Ett otal restauranger och barer finns runt knuten om du föredrar att studera folklivet. Palmas centrum med all tänkbar shopping, kulturella aktiviteter och stora restaurangutbud finns på promenadavstånd. Flygplatsen når du snabbt med bil eller buss.

Efter att upptäckt allt vad Mallorca har att erbjuda kan det vara skönt att ta igen sig uppe på takterrassen med pool där tillräckligt utrymme finns för både utomhusmöbler och solsängar. På våningen under finner du det rymliga vardagsrummet med kök i öppen planlösning. Stora fönsterpartier ger mycket ljusinsläpp och har utsikt över marinan och Medelhavet. På detta plan finner du ett av bostadens tre sovrum, alla med badrum en suite och med platsbyggda garderober. Här finns även tillgång till en gäst-WC. På entréplan ligger de två andra sovrummen med sitt respektive badrum. Här når du även garaget på ca 20 kvm. Byggyta på totalt 169 m2.

Kontakta oss gärna för ytterligare information om detta spännande projekt där ytterligare en liknande bostad kommer att uppföras bredvid.

Townhouse under uppförande i omtyckta Portixol/El Molinar ett stenkast från marinan i El Molinar och närliggande stränder. Denna hörnbostad har utsikt över marinan och Medelhavet. Stor takterrass med pool samt garage. Tre sovrum där samtliga har platsbyggda garderober och badrum en suite. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, stora fönsterpartier ger mycket ljusinsläpp och med havsutsikt. Gäst-WC samt förråd. Stor vikt kommer att läggas på materialval och design. Utmärkt läge för ett morgondopp, Palmas gamla stad på 15 minuters promenadavstånd, nära till restauranger, närservice och flygplatsen.

FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Boarea 268.42kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Äganderätt
Nyproduktion
1
Adress
SÅLD AV ANNAN
Ort
El Molinar | Palma
Byggnad
Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
Radhus
Boarea
268.42 kvm
Antal rum
4
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Taxering
Taxeringsår
2017
Energideklaration
Utförd
Energiklass
None
Torkel Hellberg
Ansvarig Mäklare

Torkel Hellberg

Real Estate Agent