SÅLD AV ANNAN

 • BOAREA
  167 KVM
 • RUM
  6 ROK
 • PRIS
  415 000 EUR

Radhus i Ciudad Jardín, stax öster om Palma, med stranden runt hörnet

REF TH05845 Med stranden på bara en minuts promenadavstånd hittar du detta radhus i Ciudad Jardín, strax öster om Palma. Belägen på lugn gata utan trafik och i anslutning till en allmän park.

Bostaden fördelar sig på tre plan och ca 167 kvm. På entréplan finner du vardagsrummet med utgång till terrassen på ca 40 kvm samt trappan upp till övervåningen. Kök med matplats, en gäst-WC samt ett av sovrummen. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum och två badrum, ett en suite. På källarplan har du tillgång till ett allrum som även kan användas som sovrum, samt ett förråd. Genomgående marmorgolv eller parkett, rymliga och ljusa ytor. Till bostaden tillhör två garageplatser i närliggande garage. Kostnad för dessa är f n 30€/månad.

Här har du nära till stranden, all tänkbar närservice och stora shoppingcenter. I området finns även populära Purobeach på trevligt promenadavstånd utefter havet samt många restauranger och barer. Gott om allmänna kommunikationer, nära till både flygplatsen som in till Palma centrum, som med bil tar dig ca 10-15 minuter. Bostaden är utrustad med luftkonditionering, värme, säkerhetsdörr och platsbyggda garderober, där samtliga sovrum rymmer dubbelsängar.

FAKTA
 • Antal Rum 6 rum
 • Boarea 167kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Äganderätt
Adress
SÅLD AV ANNAN
Ort
Ciudad Jardín | Palma
Byggnad
Byggnadsår
1997
Byggnadstyp
Stadsradhus i 3 plan
Boarea
167 kvm
Antal rum
6
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Taxering
Taxeringsår
2017
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Energiförbrukning
244 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
F
Torkel Hellberg
Ansvarig Mäklare

Torkel Hellberg

Real Estate Agent