SÅLD AV E&V

 • BOAREA
  96 KVM
 • RUM
  2 ROK
 • AVGIFT
  20 KR/MÅN
 • PRIS
  440 000 EUR

Fem balkonger - Ljusinsläpp - Renoverad

REF TH05842 Mycket smakfullt renoverad våning i hjärtat av Palmas gamla stadskärna. Ljus hörnlägenhet med hela fem mindre balkonger, vilket ger mycket ljusinsläpp och rymd till bostaden. Rymligt vardagsrum på 50 kvm med gott om plats för både soffgrupp och stort matsalsbord. Allt inramas av de stora balkongdörrarna. Vacker keramikplattvägg och parkettgolv i naturmaterial bryter fint av den annars moderna och ganska strama inredningen. Stor vikt har lagts på detaljer och materialval i samband med renoveringen.

Även sovrummet är mycket rymligt och har utgång till en balkong. Här ryms en dubbelsäng och du har genom sovrummet tillgång till en väl tilltagen walk in closet, samt badrummet en suite. Badrum med vägghängd toalett, stort handfat och dusch. Badrummet nås även via hallen vid entrén om du har gäster.

Fullt utrustat och modernt kök gör detta till ett mycket komplett och exklusivt boende mitt i Palma, med närhet till det mesta i form av restauranger, barer, boutiquer och kulturella evenemang. Våningen ligger vid ett litet torg och du har även de större torgen Plaza Major och Plaza Cort bara runt knuten.

Bostaden är belägen på tredje våningen av fyra i fastighet från förra sekelskiftet. Föreningen har tillgång till en gemensam takterrass och låg månadsavgift. I vardagsrummet finns luftkonditionering för kyla och värme och badrummet har ett värmeelement, 2-glas fönster, larm, säkerhetsdörr och allmänt mycket hög kvalité på materialval och inredning. Våningen säljes möblerad (förutom en del personliga saker) och här är det bara att flytta in och njuta av ditt nya hem och vad Palma stad och Mallorca har att erbjuda dig. Bostaden bör upplevas på plats för att få en rättvis bild av detta hem. Välkommen på visning!

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Boarea 96kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Äganderätt
Adress
SÅLD AV E&V
Ort
Old Town | Palma
Månadsavgift
20 kr
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
96 kvm
Antal rum
2
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Taxering
Taxeringsår
2017
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
14 September 2017
Energiklass
E
Torkel Hellberg
Ansvarig Mäklare

Torkel Hellberg

Real Estate Agent