Ursviks Allé 41

 • BOAREA
  39 KVM
 • RUM
  2 ROK
 • VÅNING
  1 TR
 • AVGIFT
  2 538 KR/MÅN
 • PRIS
  2 150 000 KR

modern

Privatvisningar sker löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokning! Varmt välkommen till denna ytterst välplanerade bostad om 39 m² i eftertraktat söderläge. Hela bostaden har genomgående ljusa väggar och stilrent parkettgolv. Med en fantastisk balkong, gott om förvaringsmöjligheter och full maskinell utrustning finns här inget att sakna. I Ursvik bor ni i ett attraktivt och växande område med alla bekvämligheter runt knuten. I månadsavgiften om 2 538 kr inkluderas värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 81 kr/mån för bredband. Bostadsrättsföreningen Tehuset bildades år 2013 och har en skuld per kvadrat om endast 13 889 kronor (se Årsredovisningen 2020).

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Boarea 39kvm
 • Månadsavgift 2 538 kr Inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 81 kr/mån för bredband.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ursviks Allé 41
Förening
Brf Tehuset
Lägenhetsnummer
00612
Postnummer
17464
Ort
Sundbyberg
Månadsavgift
2 538 kr Inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 81 kr/mån för bredband.
Byggnad
Byggnadsår
2014
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
39 kvm
Antal rum
2
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FX-ventilation
Driftkostnader
El
1 800 kr
Försäkring
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftskostnader enligt schablon
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
15 Mars 2018
Energiförbrukning
92 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Tehuset
Antal lägenheter
83
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
6
TV och bredband
Sundbybergs stadsnät. Styrelsen har beslutat att nuvarande Internetavtal med Sundbybergs stadsnät ska ersättas med ett gruppavtal hos Halebop/Telia. Kostnad per lägenhet blir 154 kr/mån och börjar gälla från och med 2021-10-31.
Renoveringar utförda och planerade
Genomförda renoveringar:
2020 OVK
2020 Besiktning lekplats
2020 Stamspolning
2020 Oljning av trädetaljer
2020 Kameraövervakning
2020-2021 Femårsbesiktning av fastigheterna
2017-2018 Tvåårsbesiktning av fastigheterna

Kommande renoveringar:
2021 Garage mindre renovering
2024 OVK
2025 Spolning av stammar
Parkering
Föreningen har 41 garageplatser. Kostnaden är 1060 kr i månaden, vid parkeringsplats med laddstolpe tillkommer en kostnad på 100 kr i månaden. Kostnaden för parkering debiteras på lägenhetens avgiftsavi. Uppsägningstiden är 30 dagar. Om du vill ha bilen stående på gatan betalar du som boende ett reducerat pris genom boendetaxa och betalar 600 kr/månad. För att få tillgång till boendetaxa så ansöker du om boendeparkeringstillstånd via Sundbybergs stads hemsida.
Allmänt om föreningen
I bostadsrättsföreningen Tehuset får du ta del av det bästa av två världar! Du får närheten till city samtidigt som du har naturen runt hörnet. Stora Ursvik växer fram och är snart en fullvuxen stadsdel i Sundbyberg. I området finns all typ av närservice, skolor och förskolor. Tvärbanan till Ursvik planeras till 2021 och kommer stanna precis intill Tehuset.

Föreningen Tehuset bildades 2012 och husen stod inflyttningsklara 2015. Föreningen består av 83 nybyggda lägenheter i storlekarna 1-4 rok och 6 lokaler. Föreningen har även 41 parkeringsplatser för uthyrning i garaget. Husen proceserades av Ikano Bostad. Brf Tehuset delar innergård med Brf Kaffestugan.
Övrigt
Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd i garaget, barnvagnrum och tvättstugan i bottenplan på Ursviks Allé 29.

Andrahandsuthyrning:
Kräver styrelsens samtycke. Styrelsen godkänner uthyrning i andrahand om du t.ex. ska arbeta eller studera på annan ort. Även "provboende" på annat håll är ett godtagbart skäl till att få hyra ut i andra hand. Den maximala tiden du får hyra ut din lägenhet är ett år. Stadgar och trivselregler gäller även för hyresgästen.
Försäkring
Fullvärdesförsäkring finns via Nordeuropa Försäkring.
Interiörbeskrivning

Hela lägenheten är genomgående ljus tack vare dess härliga fönster, ljusa färgval och fantastiska solläge. När ni kliver in i hallen har ni avhängningsmöjligheter direkt till vänster och en platsbyggd garderob till höger. Badrummet är rymligt och modernt. Här finns dusch med vikbara duschväggar, WC, kommod, golvvärme, överskåp med spegel och tvättpelare. Köket är av fin kvalitet med gott om förvaring bakom vita skåpluckor samt full maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, spishäll samt ugn. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning och skapar en oerhört trevlig och social miljö med utrymme för ett middagsbord till det större sällskapet samt en rymlig loungeavdelning. Via vardagsrummet når vi ut till lägenhetens fantastiska balkong som erbjuder sol från morgon till kväll. Sovrummet är mysigt och rofyllt med plats för en säng om 160 cm och erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober. Till lägenheten disponeras ett rymligt källarförråd.

Allmän om området

Här bor du mitt i Ursvik med goda kommunikationer och fantastisk service runt knuten. I området finns sushi, pizzeria och övriga restauranger. Det finns även gymmet Puls & Träning och mini-livs ett stenkast rån bostaden. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Busshållplats som tar dig till Sundbyberg, Rissne, Hallonbergen samt Mall of Scandinavia ligger alldeles i närheten. Från Järvastaden är det kort avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199. Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. För den som gillar att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten.

Amélie Johansson
Ansvarig Mäklare

Amélie Johansson