Plogvägen 5

 • BOAREA
  37 KVM
 • RUM
  1.5 ROK
 • VÅNING
  1 TR
 • AVGIFT
  2 271 KR/MÅN
 • PRIS
  2 250 000 KR

möjlig tvåa

Vill du bo i en genomgående ljus och charmig lägenhet som har vackra detaljer blandade med moderna inslag? Då är detta lägenheten för dig! Välkommen på visning av denna optimalt planerade 1,5: a om 37 kvm med goda möjligheter att omvandlas till en minitvåa. Här bor du i hjärtat av Råsunda endast 10 minuter med pendeltåg till Odenplan och med allt som kan önskas runt knuten.

I månadsavgiften om 2 271 kronor ingår värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Obligatoriskt månadstillägg om 239 kr för bredband. Bostadsrättsföreningen Välten 2 är en ekonomiskt stabil förening med en skuld per kvadrat om endast 7 300 kr (se Årsredovisningen 2019) .

FAKTA
 • Antal Rum 1.5 rum
 • Boarea 37kvm
 • Månadsavgift 2 271 kr Inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Obligatoriskt månadstillägg om 239 kr för bredband.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Plogvägen 5
Förening
Brf Välten 2
Lägenhetsnummer
00003
Postnummer
16959
Ort
Solna
Månadsavgift
2 271 kr Inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Obligatoriskt månadstillägg om 239 kr för bredband.
Byggnad
Byggnadsår
1938
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
37 kvm
Antal rum
1.5
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluftssystem
Driftkostnader
El
1 800 kr
Försäkring
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftskostander enligt schablon
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
07 Februari 2020
Energiklass
F
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Välten 2
Antal lägenheter
17
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Kabel-TV via ComHem. Bredband via Bahnhof.
Renoveringar utförda och planerade
Genomförda renoveringar:
2003 Stambyte
2002 Tak- och fasadrenovering

Kommander renoveringar:
Fönsterrenovering (datum ej utsatt)
Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser eller garage, här gäller boendeparkering. Boendeparkering innebär att du som är folkbokförd i Solna kan parkera din egen bil eller tjänstebil till lägre kostnad på avsedda boendeparkeringsplatser. Med boendeparkeringstillstånd och biljett parkerar du på gator markerade med tilläggstavlan Boende Solna.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Välten 2 är en äkta förening som äger marken. Fastigheten förvärvades år 2003 och består av 17 lägenheter med bostadsrätt.
Övrigt
Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd och tvättstuga i källaren.

Ägande:
Föreningen godkänner delat ägande.
Juridisk person accepteras ej.
Försäkring
Leif Bolander & Co AB
Interiörbeskrivning

När vi kliver in i hallen har vi goda avhängningsmöjligheter direkt till höger. Köket är av fin kvalitet med gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor samt full maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Här finns även ett välbevarat serveringsskåp i original. Badrummet som ligger i anslutning till hallen som genomgick ett stambyte år 2003 är ljust, rymligt och modernt. Här finns dusch med vikbara duschväggar, WC, kommod och förvaring i överskåp. Lägenhetens vardagsrum skapar en oerhört social känsla med utrymme för ett middagsbord till det större sällskapet samt avdelning för soffa och mediamöbel. I ena hörnet finns en rymlig garderob. Sovalkoven är mysig, rofylld med en platsbyggd säng om 120 cm. Under sängen finns gott om förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd. (Enligt lägenhetsförteckningen är lägenheten registrerad som 1 rok).

Allmän om området

Stort utbud av affärer, restauranger, cafeér och matbutiker. Vackra grönområden erbjuds för återhämtning i Hagaparken och Brunnsviken. I närheten finner ni även Lötsjön och Råstasjön. Goda kommunikationer i form av pendeltåg, flertal bussar, T-bana (blå linjen) och tvärbana.

Amélie Johansson
Ansvarig Mäklare

Amélie Johansson