Nybodagatan 4

 • BOAREA
  172 KVM
 • RUM
  6 ROK
 • VÅNING
  4 TR
 • AVGIFT
  8 548 KR/MÅN
 • PRIS
  7 750 000 KR

MODERN

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad om 172 m² fördelad på 6 rok med två balkonger och fungerande öppen spis. Hela bostaden flödar av ljus och den genomgående standarden är av bästa klass. Stort och socialt vardagsrum med matsal i direkt anslutning som ger utrymme för ett middagsbord till det större sällskapet. Fyra ljusa sovrum, stilrent kök och goda förvaringsmöjligheter i form av flertal garderober samt en rymlig klädkammare. Lägenheten har genomgående ljusa väggar, golv i vitaliserad ask samt vacker granitkeramik. Moderna helkaklade badrum med både badkar och dusch. Denna lägenhet måste absolut ses och upplevas på plats!

FAKTA
 • Antal Rum 6 rum
 • Boarea 172kvm
 • Månadsavgift 8 548 kr inkl. Värme, vatten & kabel-TV. Obligatoriskt tillägg om 215kr/mån för bredband.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Nybodagatan 4
Förening
Brf Nyboda 10
Lägenhetsnummer
6851-1048
Postnummer
17142
Ort
SOLNA
Månadsavgift
8 548 kr inkl. Värme, vatten & kabel-TV. Obligatoriskt tillägg om 215kr/mån för bredband.
Byggnad
Byggnadsår
1959-1960
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
172 kvm
Antal rum
6
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
5 400 kr
Total driftkostnad
ca 5 400 kr/år
Kommentar
Drift enligt schablon
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Energiförbrukning
186 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
F
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Nyboda 10
Antal lägenheter
128
Varav hyresrätter
19
Renoveringar utförda och planerade
1993 byttes badrummens avloppsstammar i båda bostadshusen.
2013 helrenoverades hissarna på Nybodagatan.
2014 byttes samtliga köksstammar ut under våren. Trapphuset på Nybodagatan målades om och samtliga armaturer i källarutrymmen och trapphus bytts ut för att spara energi.
2014-2015 renoverades utemiljön i hela föreningen på ett sätt som knyter ihop båda byggnaderna till en helhet. Vi fick nya planteringar, utemöbler, gräsmattor och utebelysning.
2016 målades källargångar på Ankdammsgatan 28-30.
2017 renoverades fasaden på Ankdammsgatan samt en gavel på Nybodagatan.
2018-2019 gjordes ett omfattande dräneringsarbete på Ankdammsgatan samt att delar av fasaden på Nybodagatan renoverades.

Planerade renoveringar
Föreningen har en stabil, väl finansierad ekonomisk plan som sträcker sig över tio år och som omfattar bland annat renovering/alternativt byte av samtliga fönster samt renovering av fasad (Nybodagatan) och hissar.
Parkering
Föreningen har varmgarage med plats för 52 bilar, uteplats med el för nio bilar och uteplats utan el för 20 bilar. Det kan vara kö för att få en parkeringsplats, men den brukar inte vara lång.
Parkeringar längs Ankdammsgatan får du via Solna Stad.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Nyboda 10 bildades den 30 januari 2012. Den 14 september samma år tog vi över fastigheterna av PP Pension som varit ägare sedan år 1966. Föreningen godkänner endast fysisk person som medlem, juridisk person godkänns inte. Vid delat ägarförhållande är, enligt stadgarna, minsta ägarandel 10 procent.

Husen byggdes år 1959-1960 och består av två bostadshus med 8 respektive 7 våningar. Fastigheterna har fjärrvärme och huvudsakligen två-glas fönster. Vissa lägenheter mot Ankdammsgatan har bullerskyddande treglasfönster.

Bostadshusen rymmer sammanlagt 147 lägenheter, varav 128 bostadsrättslägenheter och 19 hyresrättslägenheter. Föreningen debiterar månadsavgiften i förskott. Avgiften inkluderar värme, vatten och vindsförråd. Genomsnittlig storlek på lägenheterna är 72 kvadratmeter och den totala tomtarealen är 6650 kvadratmeter.

De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns också en pizzeria.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en tvättstuga i vardera hus. Nybodagatan 2-4 har 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, tvättbänk och ho. Det finns även 2 torkskåp och 1 elmangel. Ankdammsgatan 26-30 har 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare och i ett separat rum finns 1 elmangel. Där finns också 2 torkskåp.

Det finns dessutom två cykelrum i vardera bostadshus.
Övrigt
Överlåtelseavgiften är 2,5 procent av gällande basbelopp och debiteras av köparen. Pantsättningsavgiften är 1 procent av gällande basbelopp och debiteras av pantsättaren.

För mer information, se föreningens hemsida https://nyboda10.se/
Allmän om området

Lägenheten är belägen en kort promenad genom Skytteholmsparken från Solna Centrum. Där finns det goda kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbana, buss och tvärbana - och på bara 9 minuter tar du dig in till T-centralen.

I nära anslutning ligger Skytteholmsparken, Huvudstafältet och Huvudsta Strand där det finns inspirerande möjligheter till motion, bad och lek. I närområdet hittar du även de mysiga caféerna Bullens Bageri och Kosterheds Konditori.

I Solna Centrum finner du allt du behöver för hemmet. Där finns även restauranger, gym, bibliotek, vårdcentral och Folktandvården. I Solna Business Park kan du exempelvis storhandla på Ica Maxi. Till Westfield Mall of Scandinavia (Solna Station) tar du dig direkt via buss/tvärbana eller en cykeltur på ca 10-15 minuter. Via Solna Station tar du enkelt pendeltåg mot både Stockholm City och Arlanda. Lokalbussen tar dig till Bromma flygplats på ca 20 minuter.

Emil Alcut
Ansvarig Mäklare

Emil Alcut

VD/ Reg. fastighetsmäklare