Norra stationsgatan 111

 • BOAREA
  75 KVM
 • RUM
  2 ROK
 • VÅNING
  7 TR
 • AVGIFT
  3 393 KR/MÅN
 • PRIS
  4 450 000 KR

HÖGT LÄGE

Ljus och välplanerad tvåa högst upp i fastigheten med milsvid utsikt. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp, stilrent kök & badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten ligger ett stenkast från Vasastan och Birkastan med stort utbud av restauranger, affärer, service och bra kommunikationer. Promenadavstånd till Hagaparken och vackra Brunnsviken.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Boarea 75kvm
 • Månadsavgift 3 393 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv med basutbud samt bredband.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Norra stationsgatan 111
Förening
Brf Skålen 27 i Stockholm
Lägenhetsnummer
14
Postnummer
11364
Ort
STOCKHOLM
Månadsavgift
3 393 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv med basutbud samt bredband.
Byggnad
Byggnadsår
1986
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
75 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Kommentar
Drift enligt schablon
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Skålen 27 i Stockholm
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Brf Skålen 27 är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Skålen 27. Fastigheten byggdes 1986 och innehas med tomträtt med en avgäldsperiod som sträcker sig fram till 2025-09-30. Föreningen omfattar 45 bostadslägenheter, 1 lokal samt 1 fastighetsskötarlokal. Den totala bostadsytan uppgår till 3631kvm varav 328kvm avser hyresgästlägenheter. Övrig lokalyta är 95kvm lokalyta samt ca 315kvm för garage med 14 platser.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam tvättstuga inkl mangel samt wc/dusch, barnvagns- och cykelförråd samt ett medlemsrum som går att boka för övernattning av besökare/anhöriga för 100 kr per natt.
Sopnedkast för hushållssopor finns i trapphusen, retursoprum vid garageutfarten samt ett grovsoprum.
Norrbackatäppen som ligger på föreningens innergård byggs om av Stockholm Stad och förväntas vara klart i år. Under 2019 startade upprustningen av Norrbackatäppan efter flera års förberedelser.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar är planerade för tillfället.
Hissarna byttes i början av 2019, stammarna spolades och entréerna målades om 2015, Aptus låssystem installerades 2014, Tvättstugan renoverades från grunden 2012.

TV & BREDBAND
ComHem och Bredband2.

PARKERING
Det finns 14 garageplatser i huset samt 8 garageplatser i närliggande garage, det är i dagsläget ingen kö och platserna kostar 1500:-/månad.
Interiörbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i två garderober.

KÖK
Stort kök med matplats invid fönster. Härligt ljusinsläpp från två fönsterpartier med fönsterbrädor i marmor. Köket är utrustat med varmluftsugn, induktionshäll, kyl och frys, micro integrerad diskmaskin samt kaffemaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med god plats för soffgrupp och tv-möbel. Fönsterparti med fönsterbräda i marmor.

Sovrum
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter samt två inbyggda garderober.

WALK-IN-CLOSET
Bra med förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Stilrent helkaklat badrum med badkar, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt vattenburen handukstork. Tvättställ på kommod med förvaring och spegelskåp med spotlights.

ÖVRIGT
Till lägenheten ingår ett källarförråd.

Allmän om området

Fantastiskt läge i trevliga kvarter med stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Nära till Hagaparken och Brunnsvikens härliga ströv, naturområden samt tennisbanor. Bra kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Emil Alcut
Ansvarig Mäklare

Emil Alcut

Fastighetskonsult