Beskrivning

Unikt läge

 • I ett unikt läge på sjösidan i Näsby Park finner ni denna arkitektritade villa med optimal planlösning. Genomgående hög standard och exklusiva materialval. Varje detalj är noggrant utvald för att bevara husets karaktär från 50-talet. Härlig insynsskyddad och lummig tomt i sydväst med sol från tidig morgon till sen kväll. Här bor du i fantastiska miljöer med närhet till natur, vatten, båthamn, Näsby-Parks centrum, golf- och tennisklubb, skolor, förskolor samt en fantastisk hästgård med hagar precis utanför din dörr.
Interiörbeskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig entré med goda avhängningsmöjligheter. Vacker fiskbensparkett och trappa. Gäst-WC i anslutning till hallen.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis och vacker fiskbensparkett. Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterparti. Öppen planlösning till matsal med utgång till den stenlagda uteplatsen.

KÖK
Arkitektritat kök med gott om förvaring. Köket är maskinellt utrustat med spishäll, ugn, micro samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Exklusiva takspottar från Annell Ljus och design. Fint stengolv med vattenburen golvvärme. Plats för större matsalsgrupp och utgång till den stenlagda uteplatsen.

BADRUM/RELAX
Exklusivt badrum med golv i natursten och vattenburen golvvärme. Bubbelbadkar, rymlig bastu samt dusch bakom stilrena glasväggar. Handfat och WC i separat del. Dörrar i massiv teak/frostat glas från Bowalls snickeri. Exklusiva takspottar från Annell Ljus och design.

TVÄTTSTUGA
Modern tvättstuga med groventré. Golv i natursten med vattenburen golvvärme. Exklusiva takspottar från Annell Ljus och design.

GÄSTRUM/KONTOR
Avskilt och ombonat sovrum/kontor i anslutning till garaget.

ALLRUM
Rymligt allrum med plats för större sittgrupp. Ovanvåningen har en fantastiskt utsikt över ekbacken och hästhagarna.

MASTER BEDROOM
Rogivande sovrum med gott om förvaring i walk-in-closet samt kattvind. Sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Utgång till balkong i väst.

SOVRUM 1-3
Tre ljusa och rymliga sovrum, ena med utgång till balkong i väst. Ett sovrum med fransk balkong och utsikt över hästhagarna.

BADRUM
Stilrent badrum med dubbelkommod, badkar och WC. Golv i dansk sjösten med golvvärme.

GARAGE
Stort garage med gott om förvaring samt avskilt pannrum.

TRÄDGÅRD
Härlig insynsskyddad och lummig tomt i sydväst med sol från tidig morgon till sen kväll. Stor stenlagd uppfart med plats för 4-6 bilar alt. båt. Uteplats i offerdal skiffer. På tomten finns äppelträd och pergola täckt i vinrankor som ger druvor på sensommaren. Tomten ramas in av vackra uppvuxna häckar. Bra förutsättningar samt el framdraget för pool. Trädgården är arkitektritad av Ulrika Levin.

Fastighet
Tomtarea
1092 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Byggnadsplan
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusmark 4 865 000 kr
Smahusbyggnad 3 009 000 kr 1957
Typkod
220
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Energiförbrukning
144 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Inskrivningar
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Inteckningar
Totalt
3 780 000 kr
Allmän om området

Näsby Park är en eftertraktad del av Täby. Här bor du i fantastiska miljöer med närhet natur, vatten, båtbryggan och härlig strandpromenad. Närhet till Näsby-Parks centrum med stort serviceutbud. NÄSBY PARKS CENTRUM I Näsby-Parks centrum finns ett stort serviceutbud med butiker, gym, vårdcentral m.m. KOMMUNIKATIONER Här erbjuds goda kommunikationer med buss utanför stallet till Täby Centrum. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Gångavstånd till ICA Stop med direktbussar till Danderyds sjukhus. 5 minuter med bil till Arninge centrums handelsområde. SKOLA/FÖRSKOLA Det finns ett stort utbud av skolor och förskolor i området. Både privata och kommunala. Här finns nyrenoverade Näsbyparksskolan (1-9:an) samt Engelska skolan. I Täby finns även högt rankade gymnasieskolor.

Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 009 000 kr
Markvärde
4 865 000 kr
Värdeår
1957
Totalt
7 874 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 8 rum varav sovrum 5
 • Hustyp 1-familjs friliggande villa
 • Boarea/Biarea 236kvm / 26kvm
 • Tomtarea 1092 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Näsbypark 23:4
Adress
Ekbacksvägen-17
Postnummer
18357
Ort
Täby
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
1957
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
236 kvm
Biarea
26 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
8
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Bergvärme
Driftkostnader
Uppvärmning
33 728 kr
Vatten och avlopp
5 102 kr
Sotning
2 000 kr
Renhållning
2 975 kr
Försäkring
10 537 kr
Total driftkostnad
ca 54 342 kr/år
Alla bilder
Unikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt lägeUnikt läge
Karta
Anmäl intresse

  Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

  Ansvarig Mäklare
  Emil Alcut

  Emil Alcut

  VD/ Reg. fastighetsmäklare

  0700914151

  emil.alcut@ekenstam.com