Finnbergsvägen 38, 2 tr.

 • BOAREA
  58 KVM
 • RUM
  2 ROK
 • VÅNING
  2 TR
 • AVGIFT
  3 285 KR/MÅN
 • PRIS
  1 695 000 KR

Ljus och trevligt renoverad 2:a om 58m². Praktiskt kök med matplats och balkong. Luftigt vardagsrum med fransk balkong samt en stor möblerbar balkong med sjöutsikt. Rymligt sovrum, omgjord klädkammare med fönster. Helkaklat badrum. Bo nära stan i ett fridfullt, högt beläget och mycket trevligt bostadsområde.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Boarea 58kvm
 • Byggnadsår 1952, oå 1991
 • Månadsavgift 3 285 kr Inkl. Värme & VA
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Finnbergsvägen 38, 2 tr.
Förening
Brf Finnberget
Lägenhetsnummer
091 (1101)
Postnummer
13131
Ort
Nacka
Månadsavgift
3 285 kr Inkl. Värme & VA
Byggnad
Byggnadsår
1952, oå 1991
Boarea
58 kvm
Antal rum
2
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Finnberget
Varav hyresrätter
0
Interiörbeskrivning

# HALL:
Goda avhängningsmöjligheter i den luftiga och ljusa hallen. God förvaring i skåpen med spegelskjutdörrar. Mörkt målade väggar och golv av valnötstarkett samt spotlights i taket.
Hallen leder vidare in till lägenhetens samtliga rum.

# KÖK:
Ett praktiskt och väldigt rymlig och ljust kök med matplats för 6-8 personer. Från köket har man utgång till en möblerbar balkong. Mycket bra och praktisk förvaring i köksskåpen med vita köksluckor och beslag i rostfritt.
Rostfri diskbänk med dubbelho nedsänkt i den praktiska bänkskivan av trä och elegant svart mosaik ovanför arbetsbänken.
Utrustningen består av kombinerad kyl och frys, spishäll, ugn, spisfläkt och diskmaskin allt i rostfritt. Vita målade väggar och golv av valnötstarkett samt spotlight skena i taket.

# KÖKSBALKONG:
En perfekt frukostbalkong med plats för bord och stolar som vetter mot den lugna och grönskande gården.

# VARDAGSRUM:
Rymligt, lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och fåtöljer. Stora fönsterytor med fransk balkong vilket ger ett väldigt bra ljus och en känsla av extra rymd. Härifrån har man också utgången till den stora, fina balkongen som går att glasa in med sjöutsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Från vardagsrummet når man också klädkammaren/arbetsrummet med fönster. Ekparkettgolv i original och vitmålade väggar med en fondvägg som lyses upp av spotlights.

# VARDAGSRUMSBALKONG:
Härlig möblerbar balkong i fritt läge mot gården med sjöutsikt över Stockholms inlopp. Balkongen kan glasas in om så önskas. Här kan man njuta av den vackra sjöutsikten och se båtarna passera.

# KLÄDKAMMARE / ARBETSRUM:
I anslutning till vardagsrummet finns en luftig klädkammare med vitmålade väggar samt vädringsfönster. Idag nyttjas klädkammaren som arbetsrum.

# SOVRUM:
Stort, lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna och bra förvaring i garderober. Rummet har snyggt målade fondväggar i harmoniska färger varav en vägg lyses upp av spotlights. Stort fönster som ger ett härligt ljusflöde och utsikt mot den lugna gården. Golv av valnötstarkett.

# BADRUM:
Renoverat badrum med vita kakelväggar och klinkergolv i gråton. Duschplats, wc, handfat och spegel med sminkbelysning samt separat skåp för förvaring. Spotlights i taket.


ÖVRIGT:

# FÖRRÅD:
Ett källarförråd tillhör lägenheten.

# TV-ANSLUTNING/ INTERNETANSLUTNING:
Föreningen är ansluten till kabel-TV / Internet/bredband via Com Hem.

# PARKERING/GARAGE:
Garageplats går att hyra för 675 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

# GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR:
Det finns tvättstuga, cykelrum och festlokal (Övernattning kan ske i festlokalen med tillstånd av styrelsen).

# OMRÅDET:
Finnberget är ett lugnt och vackert område intill Stockholms inlopp, mittemot Djurgården. En trevlig boendemiljö med både gammal och ny bebyggelse. Ett underbart högt och skärgårdsnära läge. Fina grillplatser med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Pizzeria och närköp finns i bostadsområdet. Finnberget har närhet till så väl stan som till naturen och Sickla Köpkvarter. Gångavstånd till Södermalm. Fin promenadväg till Sickla via stråket ut med Svindersviken och båtklubbarna.

# KOMMUNIKATIONER:
Kommunikationerna är mycket goda. Flera bussar, bl.a 402 som når Slussen på 8 minuter. Buss 53 tar dig genom Stockholm till Roslagstull och buss 469 går via Sickla och Nacka Forum till Nacka Sjukhus. Det går även att åka med kollektiv båtrafik från Finnboda hamn in till Nybroviken med båten M/S Ballerina på det ordinarie SL-kortet.

Allmän om området

I Saltsjöbaden är det nära till allt samtidigt som vacker natur finns alldeles inpå knuten. Sommartid blomstrar skärgårdslivet med båtklubbar, tennisbanor, golfbana och fina badplatser. Saltsjöbadens centrum erbjuder ett stort serviceutbud med butiker och restauranger. Kommunikationerna är goda och du tar dig snabbt med buss eller med Saltsjöbanan direkt till Slussen. I området finns både skolor och förskolor.

Vasilis Stavropoulos
Ansvarig Mäklare

Vasilis Stavropoulos

Reg. Fastighetsmäklare