Enastående villa - Absolut toppskick - Smakfull interiör

Villa · 10 rum / 197 m² · + 103 m² · Tomtstorlek 931 m² · 13 900 000 kr/bud
Neglingevägen 51, Saltsjöbaden.

Tillfälle att förvärva denna exklusivt inredda villa i Saltsjöbaden. Högt belägen, lättskött, insynsskyddad hörntomt och gångavstånd till hav/badbrygga. Med inbjudande sällskapsytor, fem sovrum, mycket god förvaring så är denna bostad perfekt för en familj. Generös terrass samt uteplats för härliga grillkvällar.

INTERIÖR

Antal rum
10 rum
Boarea
197 m²
biarea
103 m²
Rumsbeskrivning
Bostaden disponeras enligt följande, se även bifogade planritningar.


Entréplan
Stor och välkomnande hall med exklusivt stengolv, vägg av glas betong för ökat ljusinsläpp, ljusa färger på väggarna och en fullt utrustad gäst-wc inredd i mosaik. Direkt till vänster finnes ett stort garderobs rum med gott om förvaringsmöjligheter i anslutning till ett av husets sovrum. Vidare finns ett större rum lämpligt som hobbyrum/allrum samt en fullt utrustad tvättstuga. Från tvättstugan når man det integrerade garaget.

Mellanplan
Välkomna till det vackra mellanplanet med fantastiskt ljusinsläpp från härliga panorama fönster, öppna och sociala ytor mellan kök, matsal och sällskapsrum. Utgång till både en stor altan i sydväst läge samt en skifferbelagd uteplats med gott om rum för utemöbler för soliga dagar. Mycket smakfullt inrett med detaljer i mässing och klassisk bröstpanel på väggarna. Genomgående golv av fiskbensparkett med ett avbryt av exklusiv Carrara marmor som matchar bänkskivorna i det fullt utrustade köket. Köket har bl.a. integrerad kaffemaskin av hög klass från Miele samt diskmaskin från Smeg. Öppen spis intill matsalen. Från den inre hallen nås mellanplanets badrum utrustat med wc och handfat inredd i marmor och en special beställt La Martinique tapet.

Övre planet
På övre planet finns ytterligare ett sällskapsrum med ännu en öppen spis, plats för soffgrupp/tv hörna, badrum utrustat med badkar, dusch, wc och dubbelhandfat i väl utvalda material. 4 rymliga sovrum, samtliga inredda i vackra färger, fiskbensparkett och med gott om plats för stor säng med sängmöbler. Master bedroom har mörkläggningsgardiner för en god natts sömn och en generös walk in garderob. Hela övre planet har ett flertal fönster för maximalt ljusinsläpp.

Exteriör
Bostadens stora vackra hörntomt är insynsskyddad via välskötta häckar samt körsbärs, äpple och päronträd. Här finns också carporten, jordkällare, lekstuga och sandlåda. Under kvällarna tänds den automatiska kvällsbelysningen upp.

Villa

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Fastighetsbet.
Neglinge 4:3
Byggnadsår
1939 ombyggt 2001
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den
Energiprestanda
178 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas samt vissa 2-glas med extra ruta
Fasad: stående träpanel
Tak: Plåt
Driftskostnad
El: 41 305 kr/år
VA: 9 548 kr/år
Renhållning: 2 170 kr/år
Försäkring: 14 096 kr/år
Summa driftskostnad: 67 119 kr/år

Kommentar: Övrig driftkostnad: Larm: 4 000 kr Sotning: 501 kr

Tipsa en vän

Mäklare: Emil Alcut
VD / Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com