Arkitektritad Villa - Toppskick - Lugnt läge - Hörntomt

Villa · 7 rum / 207 m² · + 0 m² · Tomtstorlek 1705 m² · 7 450 000 kr/bud
Budgivning pågår.
Porfyrvägen 1, Saltsjö-Boo.

Modernt familjevänligt hus med sol hela dagen. Huset präglas av smakfull och genomtänkt design när det är som bäst. Väldigt trivsam planlösning med härliga fönsterdetaljer med stora ljusinsläpp. Spatiöst sällskapsrum med utgång till härlig altan med västerläge. Huset bör absolut ses och upplevas.

INTERIÖR

Antal rum
7 rum
Boarea
207 m²
biarea
0 m²
Rumsbeskrivning
Bostaden disponeras enligt följande, se även bifogad planlösning.

Entréplan
Välkomna till bostadens sociala entréplan, här möts man av en ljus och inbjudande hall med stora platsbyggda skjutdörrsgarderober i matchande färg till det intilliggande köket. Genomgående ljus laserat trägolv och vita väggar för en luftigare känsla. Det fullt utrustade köket är platsbyggt med gott om arbetsyta, snygga detaljer i koppar, vitvaror från Smeg och en köksö i fil med sällskapsrummet. Vackra dubbeldörrar leder ut till bostadens härliga terrass i västerläge. I sällskapsrummet ryms både större matgrupp som såväl soffgrupp samt en trevlig öppen spis. Entréplanet har även ett rymligt helkaklat badrum utrustat med dusch, wc och handfat samt ett sovrum/arbetsrum.

Övre plan
Via en trappa från hallen nås det mysiga övre planet inrett med genomgående golv i svart sten och detaljer av trendiga naturmaterial. Trevligt mindre sällskapsrum där alla planets sovrum möter varandra med härliga fönster, perfekt att inreda som avkopplingshörna eller lekhörna. Ett stort master bedroom inrett med platsbyggda garderober för generös förvaring, flera fönster för maximalt ljusinsläpp och ljusa färger på väggarna. Två sovrum/barn rum med utrymme för stor säng, skrivbord och annat möblemang. Inbyggda garderober i båda rummen samt stora fönster ut mot trädgården. Det övre planets badrum är inrett med exklusiv Carrara marmor, duschväggar av glas, vägghängd wc, värmegolv och handduksvärmare.

Källarplan
På källarplanet som är renoverat under 2017 finns en fullt utrustad tvättstuga samt ytterligare ett trevligt rum som går att använda som Vinkällare eller annat hobbyrum.
Ytterligare ett sovrum alternativt tv-rum finns med avskiljd ingång. Träparkett på golvet, infällda spotlights och ljust målade väggar för en luftigare känsla.

Altan;
Helt nybyggt trädäck med räcke. Uteplatsen är smakfullt målad i grå färg.

Tomt;
1705 kvm. Friköpt hörntomt med plan och barnvänlig naturtomt.

Carport/Garage
Här finns outnyttjat tillstånd för att bygga ett mindre gästhus och Carport.
Garageplats för 1st bil finns i huset på källarplanet.

Villa

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Fastighetsbet.
Bo 1:855
Byggnadsår
1958 ombyggt 2015
Uppvärmning
Luftvattenpump
Energideklaration
Utfärdad den 7 September 2016
Energiprestanda
71 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2 & 3-glas
Fasad: Trä
Tak: Papp
Driftskostnad
VA: 6 015 kr/år
Renhållning: 2 700 kr/år
Försäkring: 8 744 kr/år
Summa driftskostnad: 35 459 kr/år

Kommentar: Total spec ca 35 459 kr/år med 4 personer i hushållet

Tipsa en vän

Mäklare: Emil Alcut
VD / Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com