Mallorca · 4 rum / 80 m² · 350 000 euro/bid
Santa Catalina | Palma, Mallorca.

REF TH05740 Precis på gränsen till Palmas hippa och trendiga Santa Catalina hittar du denna ljusa och fina lägenhet i lugna kvarter. Härifrån har du bara 5-10 minuters promenad till Santa Catalinas breda utbud av restauranger, barer och dess omtyckta saluhall. Lägger du till ytterligare någon minut befinner du dig i Palmas absoluta centrum med ytterligare utbud av restauranger, shopping och kulturella evenemang.

Lägenheten ligger högst upp i fastigheten på fjärde våningen vilket ger mycket ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum ger bostaden ett luftigt intryck som förstärks av de vita väggarna och det ljusa trägolvet i ek. Här når du den mindre terrassen som vetter mot en lugn innergård med sol till tidig eftermiddag. Visst förvaringsutrymme finns på terrassen. Fullt utrustat kök med spis, ugn, fläkt, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin. Gott om arbetsyta och förvaringsutrymme, tillsammans med plats för stort matbord gör det till den ideala platsen för att umgås och laga middagar tillsammans.

Vidare består bostaden av två sovrum som rymmer dubbelsängar. Ett av sovrummen har balkong med eftermiddagssol. Det finns ytterligare ett rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Detta rum rymmer en enkelsäng eller en våningssäng.

Centralt placerat, rymligt och helkaklat badrum med dusch och förvaringsutrymme för exempelvis handdukar etc.

Bostaden totalrenoverades 2015 och mycket omsorg har lagts till materialval och till att skapa ett hem att trivas i. Vid intresse säljes bostaden möblerad mot ett tillägg i priset.

INTERIÖR

Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
1964
Energideklaration
Utfärdad den 27 April 2015
Energiprestanda
63,8 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän

Mäklare: Torkel Hellberg
Managing Director (Palma Mallorca Office)
Tel: 08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com