Mallorca · 4 rum / 260 m² · 2 600 000 euro/bid
Portixol/El Molinar | Palma, Mallorca.

REF TH05690 KOMMANDE PROJEKT!

Med ett perfekt läge i Portixol/El Molinar hittar du detta townhouse under uppförande. Med badmöjligheter ett stenkast från bostaden, El Molinars marina och Palmabuktens långa strandpromenad med cykelbana har du alla möjligheter att ägna dig åt diverse aktiviteter under din Mallorcavistelse. Ett otal restauranger och barer finns runt knuten om du föredrar att studera folklivet. Palmas centrum med all tänkbar shopping, kulturella aktiviteter och stora restaurangutbud finns på promenadavstånd. Flygplatsen når du snabbt med bil eller buss.

Efter att upptäckt allt vad Mallorca har att erbjuda kan det vara skönt att ta igen sig uppe på takterrassen med pool där tillräckligt utrymme finns för både utomhusmöbler och solsängar. På våningen under finner du det rymliga vardagsrummet med kök i öppen planlösning. Stora fönsterpartier ger mycket ljusinsläpp och har utsikt över marinan och Medelhavet. På detta plan finner du ett av bostadens tre sovrum, alla med badrum en suite och med platsbyggda garderober. Här finns även tillgång till en gäst-WC. På entréplan ligger de två andra sovrummen med sitt respektive badrum. Här når du även garaget på ca 20 kvm. Byggyta på totalt 169 m2.

Kontakta oss gärna för ytterligare information om detta spännande projekt där ytterligare en liknande bostad kommer att uppföras bredvid.

INTERIÖR

Antal rum
4 rum
Boarea
260 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
2017
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän

Mäklare: Torkel Hellberg
Managing Director (Palma Mallorca Office)
Tel: 08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com