Mallorca · 3 rum / 89 m²
La Lonja | Palma, Mallorca.

REF TH05723 I en totalrenoverad äldre fastighet med endast två bostäder finner du på första våningen denna fräscha och fina trerummare. I samband med helrenoveringen installerades hiss, vilket är ovanligt i denna del av Palmas gamla stad. Stor vikt har lagts till att behålla ursprungscharmen, med bibehållen fasad och takbjälkar inne i lägenheten. I övrigt är allt utbytt, från el och vatten, till kök och badrum. Nuvarande ägare är den enda som bott i lägenheten efter helrenoveringen. Belägen i en lugn och mysig gränd, har du bara runt hörnet tillgång till en stor del av Palmas restaurang- och barutbud. Här finns bl a omtyckta Puro Hotel, restaurang Forn de Sant Joan, Ábaco och restaurang Paloma för att nämna några. De smala gränderna mynnar ut i vackra torg som t ex La Lonja och Plaza de Drassana. Början av Paseo Marítimo och Palmas vidsträckta hamn ligger också runt knuten.

Bostaden består av ett rymligt vardagsrum med plats för matbord och är delvis öppet mot köket. Två balkongdörrar som vetter mot söder ger fint ljusinsläpp. En av dörrarna har utgång till balkongen med plats för två stolar och den andra är en fransk balkong. Köket är modernt och fullt utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn, micro samt kyl och frys. Gott om arbetsyta och förvaringsutrymmen. I anslutning till köket ligger ett av bostadens två badrum. De två sovrummen vetter mot en lugn och tyst innergård. Båda sovrummen rymmer dubbelsängar och Master bedroom har badrum en suite. Båda badrummen är helkaklade och har vägghängda toaletter. En suite-badrummet har badkar och det andra badrummet har dusch. Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering för kyla och värme. I grovköket med tvättmaskin med torktumlarfunktion finns även varmvattenberedaren, samt utrymme för mindre förvaring.

Välkommen till denna bostad med utmärkt läge i centrala delen av Palma och nära till allt, där gammal charm blandas med modern bekvämlighet!

INTERIÖR

Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
2007 Helrenovering
Energideklaration
Utfärdad den 23 April 2015
Energiprestanda
34,5 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän

Mäklare: Torkel Hellberg
Managing Director (Palma Mallorca Office)
Tel: 08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com