Mallorca · 4 rum / 131 m² · 750 000 euro/bid
Gamla stan | Palma, Mallorca.

REF TH05741 Precis intill vackra Plaza Cort med sitt gamla olivträd och Palmas stadshus finner du denna våning på 3:e plan av fem. Mer centralt än så här kan du inte bo i Palma och du har det mesta på bekvämt gångavstånd. Välskött förening med hiss i attraktiva kvarter. Till lägenheten hör en garageplats i fastigheten bredvid. Något som är mycket eftertraktat då det är svårt att hitta parkering i Palmas gamla stadsdel.

Några trappsteg från entrén till lägenheten leder dig upp till själva våningsplanet. Här möts du av det ljusa vardagsrummet med parkettgolv och en fransk balkong samt vackert burspråk ut mot gatan. Härifrån har du fin utsikt mot Palmas stadshus och grönskan utanför fönstren. Intill ligger köket, också det med en fransk balkong. Möjlighet finns att öppna upp mellan kök och vardagsrum för att skapa en ännu luftigare känsla. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, micro, diskmaskin och kyl och frys. I anslutning till vardagsrum och kök ligger också ett badrum med badkar och med garderobsförvaring intill.

De tre sovrummen ligger i fil och alla vetter mot en lugn och mindre innergård. Samtliga sovrum rymmer dubbelsängar och har platsbyggda garderober. Master bedroom är lite större och med fransk balkong, har mer garderobsyta samt badrum en suite. Även detta badrum har badkar.

Lägenheten är utrustad med inbyggd luftkonditionering för kyla och värme, har 2-glas fönster och indragen fiber.

Bara runt knuten har du kyrkan Santa Eulaia, Plaza Cort med sina populära uteserveringar och svenskt Luciafirande på vintern. På kort gångavstånd finner du Palmas mäktiga Katedral, Plaza Major och saluhallen vid Plaza del Olivar, samt Palmas exklusiva shoppingdistrikt kring Passeig de Born och Avenida Jaime III.

INTERIÖR

Antal rum
4 rum
Boarea
131 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
2001
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän





Mäklare: Torkel Hellberg
Managing Director (Palma Mallorca Office)
Tel: 08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com