Mallorca · 4 rum / 90 m² · 450 000 euro/bid
Gamla stan | Palma, Mallorca.

REF TH05824 Denna nyrenoverade lägenhet är uppdelad på två bostäder. Perfekt för familjen med tonårsbarn eller för två familjer som vill dela. Båda delarna hålls samman av en gemensam hall vilket gör att bostaden även med fördel kan nyttjas som en enhet. Du finner bostaden i ett perfekt och lugnt läge i Palmas gamla stad, med närhet till både storstadsliv, stranden och hela Mallorcas nät av allmänna kommunikationer. Allt på promenadavstånd på mellan 5-10 minuter! I porten bredvid erbjuder frukthandlaren färsk frukt och grönsaker varje dag.

Total byggyta på ca 90 kvm med totalt fyra stycken rum, två badrum och två kök. Båda enheterna är ungefär lika stora ytmässigt, fördelat på två rum vardera, ett badrum och ett kök. En del vetter ut mot gatan och torget som ligger framför entrén och har ett vackert burspråk som ger mycket karaktär. Den andra delen vetter mot två separata innergårdar/ljusschack. Detta gör att hela bostaden har fint ljusinsläpp. Träbjälkar i tak och originalkakel på golv förhöjer ytterligare känslan i bostaden. Hela lägenheten totalrenoverades 2016 och stor vikt har lagts till detaljer och att bevara den äldre känslan. Bostaden är utrustad med elelement, luftkonditionering för kyla och värme samt 2-glas fönster. Komplett utrustat kök med spis, ugn, fläkt samt kyl och frys. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare som ingår. Lägenheten säljes möblerad, med undantag från en del personliga saker. Här är det bara att sätta nyckeln i dörren och börja njuta av allt det Palma och Mallorca har att erbjuda!

Bostaden ligger på första våningen av två och totalt finns endast tre lägenheter i fastigheten. Hela fastigheten genomförde en yttre renovering 2016.

INTERIÖR

Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
1900
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän

Mäklare: Torkel Hellberg
Managing Director (Palma Mallorca Office)
Tel: 08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com