Mallorca · 6 rum / 134 m² · 595 000 euro/bid
Gamla stan | Palma, Mallorca.

REF TH05737 På tredje våningen av tre i en fastighet från slutet av 1800-talet finner du denna stora våning med fina originaldetaljer i trä i dörrar och fönster, samt takbjälkar. Utmärkt belägen i hjärtat av Palmas gamla stad, i en lugn och smal gränd mellan Plaza Major och La Rambla. Här har du nära till allt vad Palmas centrala delar har att erbjuda i form av shopping, restauranger, barer, kulturellt utbud samt Palmas buss- och tågstation på bekvämt gångavstånd.

Våningen är på 134 kvm med en mindre ljusgård centralt placerad mitt i, vilket gör den ljus och välkomnande. Ett av sovrummen och vardagsrummet har mindre balkonger medan ytterligare ett sovrum har en fransk balkong, samtliga mot gränden. Bostaden är i behov av viss renovering och möjligheterna är många till att disponera om antal rum till de egna behov och önskemål som finns. En trappa upp på vindsplanet finns ett förråd/allrum på ca 20 kvm som kan sammankopplas med våningen under vid önskemål. På detta plan finns även den privata takterrassen på ca 25 kvm, med sol större delen av dagen och fin utsikt över Palmas takåsar och mot de mäktiga Tramuntanabergen.

Fastigheten rymmer totalt sex lägenheter och du välkomnas av en vacker entré och trapphus. Hiss finns ej. El- och vattenstammar byttes 2008.

INTERIÖR

Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
1886
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän

Mäklare: Torkel Hellberg
Managing Director (Palma Mallorca Office)
Tel: 08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com