Mallorca · 7 rum / 234 m² · 3 500 000 euro/bid
Gamla stan | Palma, Privat hiss Mallorca.

REF TH05688 KOMMANDE PROJEKT!

Unik möjlighet att förvärva ett townhouse under uppförande i hjärtat av Palmas gamla stad. Beläget mellan två mysiga gränder och med några av Palmas vackraste torg runt hörnet, Plaça de Quadrado och Plaça de Sant Francesc. Här befinner du dig i lugna kvarter och har nära till allt i form av restauranger, barer och närservice, samt de stadsnära stränderna i Portixol och El Molinar.

Bostaden fördelar sig på tre plan och är utrustat med alla bekvämligheter du kan tänka dig i form av eget garage, hiss, gym samt terrasser, en av dem med jacuzzi/pool. Tre sovrum med badrum en suite samt ytterligare ett sovrum, ett badrum och två gäst-WC. Generöst tilltaget vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både matbord och soffgrupp, samt utgång till terrass om du vill inta middagen utomhus. Högst upp hittar du ytterligare ett sällskapsrum med utgång till terrassen med pool.

Stor vikt kommer att läggas vid materialval och design och bostaden kommer att utrustas med inbyggd luftkonditionering för kyla och värme.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

OBS! Planritningar med reservation för avvikelse och vissa ändringar.

INTERIÖR

Antal rum
7 rum
Boarea
234 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
2017 Nyrenoverat
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän

Mäklare: Emil Alcut
VD / Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

Mäklare: Emil Alcut
VD / Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com