Mallorca · 4 rum / 186 m²
La Bonanova | Palma, Mallorca.

REF TH05683 I omtyckta och lugna La Bonanova hittar du denna rymliga våning på hela 186 kvm fördelat på tre sovrum, tre badrum, rymligt kök och vardagsrum. Samtliga rum har utgång till någon av bostadens tre terrasser med havsutsikt och över Palmas hamn, en av dem är täckt medan två är öppna. Hörnlägenhet med stora fönster ger mycket ljusinsläpp och du har Medelhavet närvarande i samtliga rum.

Stor och välkomnade hall med inbyggda garderober samt gäst-WC. Det rymliga köket har du till vänster, med mycket förvaringsutrymme och plats för matbord. I anslutning till köket finns ett tvättutrymme. Till höger ligger våningens tre sovrum i fil, samtliga med inbyggda garderober och utgång till den täckta terrassen. Master bedroom har badrum en suite med badkar och walk-in closet. De två övriga sovrummen delar på ett badrum, även det med badkar. Alla sovrum har plats för dubbelsängar.

Våningens vardagsrum på drygt 50 kvm är ett hörnrum med mycket ljusinsläpp där gränsen mellan ute och inne suddas ut tack vare tillgången till tre olika terrasser samt stora, skjutbara fönsterpartier. Två av terrasserna är öppna och en är täckt, vilket ger möjlighet till både sol och välbehövlig skugga under de varma sommarmånaderna. En av terrasserna har tillgång till två mindre förrådsutrymmen, för golfbagen eller cykeln. Relativt fria från insyn i lummiga omgivningar, med havsutsikt och inloppet till Palmas hamn i sikte. Element i samtliga rum med vattenburen värme (gas).

Välskött förening med 12 lägenheter, hiss och gemensam pool och poolområde. Föreningen har ett eget garage och en garageplats ingår i priset. På någon minut når du det stora shoppingcentret Porto Pí med sina restauranger, butiker, bio och gym. Här finns flera busslinjer som snabbt tar dig antingen till Palma centrum eller stränderna i Cala Major, Sant Agustí eller Illetes. Du har även flera bra golfbanor på bekvämt avstånd och når flygplatsen snabbt och enkelt härifrån.

INTERIÖR

Antal rum
4 rum
Boarea
186 m²
Rumsbeskrivning

Mallorca

Upplåtelseform
Friköpt

BYGGNAD

Byggnadsår
1996
Energideklaration
Utfärdad den
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fasad: Puts
Driftskostnad

Dokument

Tipsa en vän

Mäklare: Torkel Hellberg
Managing Director (Palma Mallorca Office)
Tel: 08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com