Mycket fin lägenhet med tillgång till terrass med milsvid utsikt!

Lägenhet · 1 rum / 24 m² , 1 113 /månaden
Heleneborgsgatan 20, Södermalm.

Välkommen till en ljus och inbjudande lägenhet, attraktivt belägen på Heleneborgsgatan! Lägenheten är optimalt planerad och är i fint skick. Förening med mycket god ekonomi. De boende har tillgång till en grym terrass med helt otrolig utsikt över hela Stockholm samt en boulebana på gården! Denna lägenhet bör ses!

INTERIÖR

Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Rumsbeskrivning
Detta är en mycket mysig lägenhet med centralt tyst läge invid Söder Mälarstrand, ett par minuters promenad från Hornstull. Lägenheten har allt man behöver, lättmöblerat allrum/vardagsrum, väldisponerat mindre kök, helkaklat badrum. Lägg därtill en fantastisk terrass, en mycket bra förening, låg avgift och man har allt man behöver!

Vardagsrum:
Lättmöblerat ljust vardagsrum/allrum. Stora fönster mot främre gård. Plats för säng, matbord, soffa, soffbord, TV-möbel. Smart förvaring i form av rymlig klädkammare.

Kök:
Kök med vitt kakel ovan vit arbetsbänk. Häll, micro, bänkkylskåp med frysfack.

Badrum:
Helkaklat badrum med dusch.

Hall:
Klinker. Avhängningsmöjligheter i form av hatthylla, grått stengolv.

Övrigt:
Fint trägolv i gott skick i hela lägenheten.

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4 kvm med snedtak.

Lägenhet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1,5 av 6 Hiss finns
Bostadsförmedlingen ekonomi
Föreningen är lågt belånad och har god ekonomi med stabila avgifter vilket bidrar till en trygg ekonomisk framtid. Det finns för närvarande inga avgiftsförändringar på gång.
Ekonomi
Avgift: 1 113 Inkl. Värme, VA
Andel i föreningen: 0,9848%

BYGGNAD

Byggnadsår
1935
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den
Byggnadssätt
Fönster: Tvåglas

FÖRENING

Namn
Brf Borren 42
Information
Brf Borren 42 är s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 47 lägenheter med bostadsrätt på adresserna Heleneborgsgatan 20 samt Pålsundsparken 16.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Medlemmarna har tillgång till en bokningsbar boulebana på den bakre innergården med underbar utsikt över Riddarfjärden och under sommarmånaderna ställs möbler ut. Det finns även styrelserum, cykelrum och bastu.

Man har även tillgång till en terrass med helt otrolig utsikt över hela Stockholm. Under sommarmånaderna så finns det grillmöjligheter och möbler ställs ut.


Attraktivt centralt läge på Södermalm med närhet till restauranger, dagligvaruservice i huset mitt emot och goda kommunikationer, både bussar och T-bana från Hornstull.

Tipsa en vän

Mäklare: Felipe Martinez
Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0700-91 41 57
felipe.martinez@ekenstam.com