Vacker våning på attraktiv Östermalmsadress!

Lägenhet · 3,5 rum / 116 m² , 4 510 /månaden
Skeppargatan 78, Östermalm.

Representativ genomgående våning i mycket gott skick med bevarade sekelskiftesdetaljer såsom burspråk, hög takhöjd och pampiga fönster!
Våningen är belägen i vacker fastighet från1913 i korsningen Östermalmsgatan och Skeppargatan och präglas av sobra färger, stora ljusa sällskapsytor, genomtänkta inredningslösningar och luftiga rum. Möjlig 4a. Varmt välkomna på visning!

INTERIÖR

Antal rum
3,5 rum
Boarea
116 m²
Rumsbeskrivning
Välkommen till en underbar sekelskiftes 3,5:a om 116 kvm i ett attraktivt läge på Östermalm!
Kombinationen med charmen från byggåret och dagens moderna krav på bekvämlighet känns i varje del av våningen. Många tidstypiska detaljer såsom genomgående takhöjd på över 3 meter, takrosetter, stuckatur, kakelugn, vackra spegeldörrar med överljus, stora fönster med burspråk och spröjs, vacker massiv stavparkett i ek ger en oemotståndlig charm. Lägg därtill infräst el med ny elcentral, dimmer, spotlights, tvättpelare, lyxigt badrum och gourmet-utrustat kök och våningen är helt inflyttningsklar.

Den vackra tegelfastigheten och entrén är i gott skick och är ett mycket fint exempel på byggnadskonsten som rådde under 1900-talets Stockholm.
Är man ute efter en väldisponerad 3,5:a i klassiskt sekelskifte har man kommit rätt!

Hela våningen med genomgående planlösning präglas av luftiga rum, sobert målade väggar och ytor med många genomtänkta lösningar gällande förvaring.
Gott om utrymmen och många funktioner som lättmöblerat vardagsrum, serveringsgångar med gott om förvaring, elegant kök från Kvänum med all tänkbar maskinell utrustning och matplats för upp till 10 personer, två rogivande sovrum varav det större sovrummet med vacker platsbyggd garderob. Badrummet, som ligger i anslutning till mellanhallen, är lyxigt och stilrent, med inbyggt Vola-system, takdusch och golvvärme. Lägg därtill ett trafikostört läge på återvändsgata, närhet till Karlaplans utbud och man har allt man behöver för ett bekvämt boende!

Våningen genomgick en varsam totalrenovering under 2012-2013.

Vid intresse för privatvisningar innan annonsvisning, vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning.

Flexibelt tillträde.
Till våningen hör ett stort källarförråd samt balkong för privat nyttjande en halvtrappa upp.
Våningen är pantsatt och lån löses i samband med tillträde.
Möjlighet att disponera om planlösningen till en 4:a, se Alternativ planlösning.

Varmt välkomna!

Planlösning enligt följande:

Hall/mellanhall
Stor hall med vitvaxade trägolv och målade väggar. Avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i två större klädkammare, serveringsskåp i mellanhall. Separat tvättrum med tvättmaskin och tumlare från Miele, golvvärme och förberett för toalett.

Vardagsrum
Lättmöblerat luftigt rum med 3,20 i takhöjd, burspråk, mattlackad stavparkett i ek och målade väggar. Inbyggt Bose-högtalarsystem.

Kök
Skåp och inredning från Kvänum med Miele vitvaror, mattlackad stavparkett i ek och målade väggar. Kyl/frys i fullhöjd, inbyggd diskmaskin, vinkyl, avfallskvarn, tallriksvärmare, varmluftsugn med ångfunktion samt ångugn. Gott om förvaring och arbetsytor. Arbetsbänkar i Carrarra-marmor, infälld belysning. Matplats för upp till 10 personer.

Badrum
Helkaklat med badkar och duschplats, inbyggt duschsystem, takdusch, golvvärme, vägghängd WC och vägghängt dubbelhandfat. Infälld belysning med dimmer.

Masterbedroom
Rogivande sovrum mot innergård med kakelugn, vitvaxade trägolv och målade väggar. Platsbyggda garderober, framdraget TV-uttag.

Sovrum
Charmigt sovrum mot innergård med tapetserade väggar, framdraget TV-uttag. Egen ingång med goda förvaringsmöjligheter.

Övrigt
GIRA ljussystem, dimmer, el-uttag och spotlights.
Vola blandare i kök. Inbyggt Vola-duschsystem i badrum.
El-central, tre-fas.
Säkerhetsdörr 2015.

Lägenhet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5 Hiss finns
Ekonomi
Avgift: 4 510 inkl Värme, VA, bredband, kabel-TV
Andel i föreningen: %

BYGGNAD

Byggnadsår
1913 oå 1996
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 7 Juli 2009
Energiprestanda
119 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Driftskostnad
El: 3 500 kr/år
Försäkring: 3 500 kr/år
Baserat på 4
Summa driftskostnad: 7 000 kr/år

FÖRENING

Namn
Brf Kornetten 7
Information
Allmänt förening
Brf Kornetten 7 är en s.k. äkta bostadsrättsförening med adresserna Bältgatan 1, Östermalmsgatan 89 och Skeppargatan 78. Föreningen upplåter 29 lägenheter med bostadsrätt samt 5 mindre lokaler. Lågt belånad förening med ordnad ekonomi. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Vid ev. renovering, slitage och extra trappstädning tar föreningen ut en avgift. Juridisk person accepteras ej.

Kommande renoveringar
Underhåll av fönster samt hiss på Östermalmsgatan.

Inga avgiftsförändringar är för närvarande planerade.

Tipsa en vän

Mäklare: Felipe Martinez
Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0700-91 41 57
felipe.martinez@ekenstam.com