Familjevåning i toppskick med balkong, fyra sovrum! Jur pers ok!

Lägenhet · 6 rum / 162 m² , 5 885 /månaden
Vänligen kontakta mäklaren för visning!
Nybrogatan 79, 3 tr., Östermalm.

Välkommen till en underbar sekelskiftes hörnvåning om 6 rum och kök i ett attraktivt läge på Östermalm! Hörnvåning i Nybropalatset med ett högt läge mot korsningen Nybrogatan/Östermalmsgatan. Stora sällskapsytor, stort kök med balkong, fyra sovrum, två badrum och två fungerade vackra kakelugnar. Inflyttningsklar!

INTERIÖR

Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Rumsbeskrivning
Välkommen till en underbar hörnvåning om 6 rum och kök i ett attraktivt läge på Östermalm!

Kombinationen med charmen från byggåret 1888 och dagens moderna krav på bekvämlighet känns i varje del av våningen. Många tidstypiska detaljer såsom genomgående takhöjd om 3,2 m, stuckatur, takrosetter, vackra speglade pardörrar, stora fönster och djupa fönsternischer, höga golvsocklar, vacker massiv fiskbensparkett i hela våningen samt två fantastiska kakelugnar som ger en oemotståndlig charm. Lägg därtill infräst el med ny elcentral, dimmer, spotlights och våningen är helt inflyttningsklar. Fastigheten och våningarna färdigställdes 2011 och är i mycket gott skick.

Den vackra fastigheten och entrén är i gott skick och är ett mycket fint exempel på byggnadskonsten som rådde under 1880-talets Stockholm.
Är man ute efter en väldisponerad 6:a i klassiskt sekelskifte har man kommit rätt!

Hela våningen, med optimal planlösning, präglas av härlig rymd, stilrena ljusa väggar och ytor med många genomtänkta lösningar gällande förvaring. Platsbyggd kökslösning med köksmaskiner från Miele, Volablandare och vattendispenser för mineralvatten, bänkskivor samt stänkskydd i corian, utgång till möblerbar balkong. Två exklusiva badrum med marmorgolv och golvvärme, badkar med massagefunktion och dusch samt tvättpelare. Våningen är utrustad med ett trådlöst ljudsystem från Sonos, fibernät för TV, telefoni och internet samt inbyggda högtalare i badrummen.
Till lägenheten hör ett källarförråd samt en egen privat vinkällare med säkerhetsdörr.
Entrén har en utvändig porttelefon med videokamera där varje våning utrustas med videoskärm och trapphuset är återställt i ursprungligt tidstypiskt skick.

Sammantaget är detta en familjevåning i absolut toppklass med ett mycket bra läge på Östermalm!

Övrig info, Juridisk person accepteras som köpare av denna bostadsrätt och styrelsen ger även tillåtelse att hyra ut till andrahandshyresgäster utan restriktioner, dock krävs samtycke. För mer info om detta, vänligen se stadgarna.

Vid intresse för privatvisningar, vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning.

Övrigt
Lägenheten är pantsatt och befintliga lån löses i samband med tillträdet.
Varmt välkomna!

Lägenhet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5 Hiss finns
Ekonomi
Avgift: 5 885 Värme, VA inkl kabel tv o bredband
Andel i föreningen: %

BYGGNAD

Byggnadsår
1888 2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 September 2008
Energiprestanda
217 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

FÖRENING

Namn
Brf Nybropalatset
Information
Brf Nybropalatset är en s.k äkta bostadsrättsförening som bildades 2010 som renoverades 2011 till nybyggnadsskick
Föreningen består av 20 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 2 lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen hyr även ut utrymme för en s.k 3G basstation och 3 parkeringsplatser på gården, som det för närvarande är kö till.

Juridisk person accepteras som köpare av denna bostadsrätt och styrelsen ger även tillåtelse att hyra ut till andrahandshyresgäster utan restriktioner, dock krävs samtycke. För mer info om detta, vänligen se stadgarna.

Tipsa en vän

Mäklare: Felipe Martinez
Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0700-91 41 57
felipe.martinez@ekenstam.com